fbpx

850+

Organisaties maken gebruik van Psylaris

5500+

Therapeuten maken gebruik van onze software wereldwijd

75.000+

Sessies doorlopen met onze toepassingen

EMDR-Remote 2.0

De EMDR-Remote & -Plus upgrade! 🚀

Wij zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat EMDR-Remote en -Plus een significante upgrade hebben ondergaan en dat al onze gebruikers nu toegang hebben tot het vernieuwde platform. Deze nieuwe versie is een direct resultaat van jullie waardevolle feedback en doorlopende steun. In dit artikel delen we de nieuwe functionaliteiten.

Naast het toevoegen van de nieuwe functionaliteiten, zal EMDR-Remote vanaf nu ook een betaalde dienst worden, na vijf jaar gratis beschikbaar te zijn geweest. De reden daarvoor lichten we onderaan dit artikel uitgebreid toe.

Laten we eerst kijken naar alle nieuwe mogelijkheden!

Wat hebben we allemaal voor jullie in petto?

Een frisse nieuwe look 👀

We hebben de gebruikersinterface een volledige make-over gegeven, met als doel een intuïtieve en gestroomlijnde ervaring te bieden aan onze gebruikers. Simpelweg: het ziet er niet alleen beter uit, maar het werkt ook nog eens veel soepeler. 

We ontworpen de nieuwe look zodat:

  • De tool nu ook makkelijk bedienbaar is op een tablet of iPad.
  • Gebruikers makkelijker toegang hebben tot specifieke taken.
    Jouw favoriete functionaliteit, nu aan of uit met één klik op de knop!


Even wennen misschien, maar we geloven dat iedereen er snel weg mee weet!

Gebruik veilig je gevoelige media 📸

De veiligheid van patiëntgegevens staat bij Psylaris voorop. Als een patiënt vertrouwelijke informatie zoals bijvoorbeeld afbeeldingen of video’s aanlevert, moeten onze behandelaren die kunnen gebruiken met het absolute vertrouwen dat deze nooit de behandelkamer verlaten.

Onze nieuwe update zorgt ervoor dat alle media versleuteld naar onze servers worden verzonden en alleen toegankelijk zijn voor de behandelende therapeut. Deze bestanden worden na 24 uur automatisch van onze servers verwijderd, wat maximale veiligheid garandeert. Niemand buiten de sessie, ook niet Psylaris, zal deze media kunnen inzien.

Privacy en veiligheid, steeds voorop.

Overdrive modus 💪

Overdrive modus. Chaos modus. EMDR Knaller. Veel verschillende namen voor hetzelfde concept: maximale belasting, met één druk op de knop.

Deze nieuwe modus, beschikbaar in EMDR-Remote en -Plus, biedt de mogelijkheid om de intensiteit van de therapie onmiddellijk te verhogen. Met één klik zet je de tool op de hoogste stand en trek je alles uit de kast.

Overdrive modus wordt gebruikt om dissociatie tegen te gaan of aandacht van de cliënt te trekken.

Psylaris Exposure & Relaxatie Bibliotheek 🎥 💙

Ontdek meer dan 800 video’s, verdeeld over meer dan 40 categorieën, die in samenwerking met therapeuten zijn ontwikkeld.

Deze bibliotheek biedt ondersteuning bij uiteenlopende doeleinden, van sociale angst tot meditatieoefeningen. Ons doel is om de meest volwaardige bibliotheek aan te bieden aan onze klanten, dus indien er toch iets ontbreekt, dan hoort Niels, onze videoproducer, het graag.

Ideaal om te oefenen, op te bouwen naar een volwaardige situatie, of om een patiënt tot rust te brengen.

Duik je graag zelf eens in onze bibliotheek? Het volledige overzicht vind je, na inloggen, in het Psylaris Dashboard of onder “Psylaris Bibliotheek” in de mediasectie.

Waarom EMDR-remote overgaat op een betaald model

Tijdens de coronapandemie hebben wij EMDR-Remote geïntroduceerd en gratis aangeboden als steun in deze uitdagende tijd. We hebben destijds kostenbesparende afspraken met onze beeldbel-providers kunnen maken, waardoor de kosten behapbaar voor ons bleven en we deze service kosteloos voor onze klanten konden aanbieden. 

Deze afspraken zijn echter vorig jaar ten einde gekomen, waardoor onze kosten aanzienlijk zijn gestegen. Bovendien kregen we ook veel verzoeken om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan ons platform (zoals de features hierboven). Voor ons stond er een belangrijke keuze voor de deur: het platform stopzetten, of een betaalmodel introduceren om de continuïteit en verbetering van onze diensten te kunnen waarborgen. Uiteraard wilden we onze dienst blijven aanbieden aan onze klanten. Daarom introduceren we een nieuw abonnement: 

  • Voor maar €10 excl. BTW per maand krijg je toegang tot alle functionaliteiten in EMDR-Remote.
  • Kies je voor een jaarabonnement? Dan krijg je 20% korting en betaal je slechts €100 excl. BTW per jaar.
     
We begrijpen dat dit een grote verandering is, maar zijn overtuigd dat onze nieuwe abonnementsformule essentieel is om een hoogwaardige dienst te blijven bieden die echt het verschil maakt in therapieën.
 
Werk je voor een middel of grote instelling? Dan nemen wij contact op met jullie management om deze overstap te regelen.

Vragen of opmerkingen? We horen het graag!

We zijn super benieuwd wat jij van de nieuwe versie vindt! Jouw feedback is cruciaal; het helpt ons én andere therapeuten enorm. Deel je ervaringen in onze LinkedIn-groep of het forum op onze website.

We hebben ook nieuwe how-to’s en FAQ’s gepubliceerd die je kan raadplegen. Uiteraard is ons team ook altijd bereikbaar via support@psylaris.com voor al jouw vragen.

Bedankt voor jullie vertrouwen in onze tool. We hopen dat de updates jouw therapiesessies naar een nóg hoger niveau tillen. Probeer ze snel uit en laat ons weten wat je ervan vindt!

Meer nog, we blijven doorontwikkelen, dus houd je ogen open voor nóg meer verbeteringen in de toekomst.

Warme groet,
Het Psylaris team 💙

Wil je eens verder praten over EMDR-Remote 2.0 of andere mogelijkheden binnen de GGZ?

Deel dit artikel

Verder lezen

Online behandelen

Online behandelen

Vijf bruikbare tips voor online behandelen in de GGZ vanuit de praktijk.   Een noodzakelijke omschakeling naar online behandelen kan een behoorlijke opgave zijn. Mogelijk

Verder lezen »

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.