fbpx

850+

Organisaties maken gebruik van Psylaris

5500+

Therapeuten maken gebruik van onze software wereldwijd

75.000+

Sessies doorlopen met onze toepassingen

Onze Partners

Thomas More

De Thomas More Universiteit, de grootste universiteit van toegepaste wetenschappen in Vlaanderen, is in samenwerking met Psylaris om kinderen te helpen relaxen voor, tijdens of na een medische behandeling in het ziekenhuis met onze VR software.

ThomasMore

Tilburg University

Universiteit Tilburg is bezig met een gerandomiseerde, gecontroleerde studie in samenwerking met Psylaris om kinderen te helpen minder angstig te zijn voor medische behandelingen in het ziekenhuis met behulp van EMDR VR.

Tilburg University

Dipl.-Psych. Anna-Konstantina Richter

Mevr. Richter is een expert EMDR therapeut en onze adviseur daarvoor in Duitsland. Ze is een kundig EMDR therapeut en EMDR adviseur bij EMDRIA Duitsland en EMDR Hellas (EMDR Europa). Ze heeft onderzoeken gepubliceerd over EMDR therapie, sociale fobieën en andere wetenschappelijke velden in deze sector.

Dipl.-Psych. Anna-Konstantina Richter

EMDR-Akademie

Mr. Zimmermann is ons contact in het gebruiken van EMDR therapy en het coachen van anderen daarin in Duitsland. Een gedeelte van zijn trainingen en seminars gaan over online therapie met EMDR. Psylaris help gecertificeerde EMDR therapeuten trainen hierin door hen gebruik te laten maken van EMDR-remote.

EMDR Therapie & Coaching

Jouw organisatie

Samenwerken, onderzoek, of een partner van ons worden?

Contact NL&BE: mike.verhiel@psylaris.com

Contact D-A-CH & UK : kira.temme@psylaris.com

Mike Verhiel Kira Temme

EMDRGATEWAY

EMDRGATEWAY is een groep ervaren EMDR therapeuten en adviseurs. Ze helpen therapeuten met het identificeren van problemen en ze maken scripts gebaseerd op waargebeurde situaties en filmen dit terwijl ze het op professionele wijze naspelen.

emdrgateway

SyncVR

SyncVR Medisch maakt met hun platform VR mogelijk in het ziekenhuis: van hardware, software en workshops tot samenwerking met helpende services en hygiëne protocollen. SyncVR is onze partner in het verspreiden van producten van Psylaris in Nederland.

SyncVR

Friedrich-Schiller Universiteit Jena

In April 2021 start de Friedrich-Schiller Universiteit van Jena een nieuw Master programma eHealth – het digitaliseren van het zorgsysteem. Psylaris ziet er naar uit om de FSU en dit programma te ondersteunen door onze kennis over eHealth en onze ervaringen daarin met hun en hun studenten te delen.

Psylaris Exposure VRET

LIME

Lime heeft ons geholpen met het starten van de zakelijke ontwikkelingen van Psylaris in Limburg door ons te verbinden met hun professionele netwerk zodat wij slim gebruik konden maken van gezondsheidsdata.

LIME

ZonMw

ZonMW, de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie, stimuleert gezondheidsonderzoek en eHealth innovaties. ZonMW heeft Psylaris voorzien met een subsidie om ons verder te helpen onze producten te ontwikkelen en de geestelijke gezondheidszorg verder te ondersteunen.

ZonMw

LIOF

LIOF helpt kleine en gemiddeld-grote bedrijven om hunzelf in regio Limburg, Nederland en wereldwijd tot stand te brengen. LIOF heeft Psylaris geholpen met zakelijke ontwikkeling, professioneel netwerken en financiering om het bedrijf te bekrachtigen.

LIOF

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.