fbpx
EMDR-remote online emdr

Succesvolle EMDR-behandelingen op afstand

EMDR-remote 2.0

Gemiddeld beoordeeld met een 4.7/5

Maak jouw GRATIS account vandaag nog aan bij de hoogst gewaardeerde EMDR-app van Nederlandse bodem.

Psylaris wordt ingezet door o.a.

De voordelen van onze EMDR-software

De meeste afleidingstaken

Verander snelheid, geluid, kleur en meer al tijdens de sessie. Voeg rekensommen en exposure filmpjes toe. Belast het werkgeheugen maximaal.

Alle traumaniveau's

Inzetbaar bij zowel complex als enkelvoudig trauma omdat je zelf op afstand aanwezig blijft.

Altijd stabiel

Een vloeiende weergave van de afleidingstaken - gegarandeerd.

Psylaris EMDR-Remote

EMDR-remote 2.0 nu live!

Browser applicatie

Niks downloaden: EMDR-remote is volledig beschikbaar via de browser. Stuur je cliënt een link en start de online EMDR sessie.

Automatische veilige opslag

Sessiedata zoals SUD, VOC en eigen notities bewaard in een ondoordringbaar systeem.

Beeldbellen

Beveiligde beeldbel-oplossing die voldoet aan alle AVG-standaarden.

Onder de indruk!
Onder de indruk!
Ewa Katarzyna Budna M.A.
Lees verder
"EMDR-remote werkt goed en ook op technisch niveau zonder problemen. Mijn cliënten vinden het fijn dat de sessie direct online kan starten, wat een kalmerend effect heeft. De applicatie is ook bij ouderen erg handig in gebruik omdat er niks gedownload hoeft te worden. Door de vele opslag mogelijkheden zoals de SUD / VOC, notities, sessie data en meer, kan het proces achteraf goed worden teruggehaald. Dit maakt alles een stuk makkelijker: ik kan me dankzij EMDR-remote volledig op mijn client concentreren. De reactietaak is extra handig bij cliënten met veel stress of dissociatie. Ik kan mijn cliënten hierdoor beter in het hier en nu houden. Ik moet zeggen dat voor mij persoonlijk de vele mogelijkheden voor visuele en auditieve taken erg handig zijn, en dat het programma de fysieke inspanning voor de therapeut verlaagt, vooral als een client lange bilaterale stimulatie nodig heeft. De online relatie tussen therapeut en client wordt erg positief ervaren door mijn cliënten en ik. De meeste clienten in mijn caseload kunnen online behandeld worden, als er enige twijfels zijn start ik met een aantal offline sessies. Voor langere therapeutische behandelingen wissel ik online en offline af, wat door mijn clienten altijd als positief wordt ervaren. Ik heb EMDR-Remote ook gebruikt bij kinderen, die vaak graag van dit soort media gebruik maken."
Sterk aanbevolen
Sterk aanbevolen
Berno van Laerhoven, Gz-psycholoog, EMDR practictioner bij Lambertushof
Lees verder
De relatief eenvoudig ogende toepassing EMDR-Remote van Psylaris doet precies wat deze moet doen. Waarbij de EMDR-VR het gehele proces overneemt, kun je bij EMDR Remote vooral de werkgeheugenbelastingstaken in het EMDR proces inzetten. Cliënten vinden het ook prettig dat ze mij dan niet zien tijdens het EMDR proces, voor hun eigen focus. Ik de cliënten wel, zodat ik de interventie kan finetunen. Ik heb al mijn EMDR via beeldbellen met de remote applicatie gedaan. Dit werkt ten minste even effectief als face to face EMDR. Deze applicatie is van grote toevoeging voor eenieder die via beeldbellen EMDR toepast.
Uitstekend
Uitstekend
Lotte Moll, Manager GGZ Volwassenen bij Impegno
Lees verder
Zelden heb ik zulke onbaatzuchtige mensen in de GGZ getroffen! Er is duidelijk sprake van een missie bij deze mannen, namelijk digitale traumabehandeling in de vorm van EMDR optimaal faciliteren. Suggesties voor aanpassing worden snel doorgevoerd. Mike en Christoph zijn nieuwsgierig, creatief en snel.
Fijne applicatie
Fijne applicatie
Tirtsa Ehrlich, EMDR Europe Practitioner en supervisor i.o bij Dokter Bosman
Lees verder
Een fijne applicatie om EMDR online aan te bieden als het met vingers of lamp voor het scherm niet prettig werkt. Een client die zowel face to face als met de Psylaris app EMDR therapie heeft gehad zei: Ik merk geen verschil, het werkt even goed zo en lijkt op de lamp.
Hartstikke tevreden
Hartstikke tevreden
Sarah Claire Moss, Klinisch Psycholoog & Psychotherapeut bij Moss psychologie
Lees verder
Ik heb Psylaris ingezet voor EMDR behandelingen op afstand, en zowel ik en mijn cliënten zijn hartstikke tevreden. De website is erg gebruiksvriendelijk voor de therapeut en de client, en er zijn veel mogelijkheden om de werkgegeheugenbelasting in te stellen en tussentijds aan te passen. Echt een hele fijne toepassing om je traumabehandelingen op afstand goed te kunnen blijven doen.
Enorm klantvriendelijk
Enorm klantvriendelijk
Marjoke van Rooijen, Gezondheidszorgpsycholoog bij Rijndam volwassenrevalidatie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over EMDR remote van Psylaris. Het is enorm gebruiksvriendelijk en mijn cliënten ervaren het eveneens als prettig, ook zij die al eerder een face to face EMDR hebben gehad vinden de EMDR remote fijn in hun behandeling. Tevens is Psylaris enorm klantvriendelijk en ook zeer goed bereikbaar voor vragen en advies.
Ik ga zeker door!
Ik ga zeker door!
Jeanine S, EMDR practictioner
Lees verder
Tijdens de corona-tijd ben ik gebruik gaan maken van de psylaris online optie, ik vond het best spannend omdat ik nog niet eerder online EMDR had gedaan. Na kort oefenen, onder begeleiding van de helpdesk van psylaris (snel bereikbaar en goede instructies) begonnen met m’n eerste patient. Deze ervaring was positief, zowel van mijn kant als van de kant van patient. Ik ga zeker door, met het gebruik van het psylaris online EMDR programma. Inmiddels is online EMDR niet meer weg te denken uit mijn praktijk, ben zeer tevreden.
Makkelijk hoge werkgeheugenbelasting
Makkelijk hoge werkgeheugenbelasting
Marloes van der V, GZ-psycholoog K&J
Lees verder
Ik ben erg blij met deze mogelijkheid van digitale EMDR. Ik werk o.a. met hoogbegaafde cliënten, die vaak een hogere werkgeheugenbelasting nodig hebben; dit is vanwege de verschillend taken - die een beroep doen op verschillende vaardigheden/zintuigen - makkelijk te doen. Ook het aanpassen van de werkgeheugentaken, bijvoorbeeld in snelheid, bevalt goed. Ik vind het programma toegankelijk en makkelijk mee te werken. Een uitkomst wat mij betreft in deze Coronatijd. Mijn indruk is dat de effectiviteit overeenkomstig is met face-to-face EMDR. Cliënten geven zelf terug dat het prettig werkt, en het tevens een grote meerwaarde heeft EMDR te kunnen krijgen in een eigen veilige omgeving. Bij verschillende cliënten blijven we de EMDR zelfs digitaal vervolgen, ook al zien wij mensen ook weer face-to-face.
Vorige
Volgende

Verminder fysiek contact, behandel op afstand

EMDR-remote zorgt ervoor dat je zonder enige technische kennis EMDR behandelingen op afstand kunt geven. Zo krijgen jouw cliënten de zorg en aandacht die ze verdienen zonder dat je concessies hoeft te doen.

– 100% gratis –
0 + gebruikers
0 + sessies per week
0 % uptime
Psylaris-founders

Dit is hoe EMDR-remote werkt in 30 seconden

Veelgestelde vragen

De eerste keer dat jij je aanmeldt volgt een duidelijke tutorial waardoor je precies weet hoe de applicatie werkt. 

Zo zet je bijvoorbeeld een sessie op:

  1. Selecteer in het Psylaris portaal je cliënt of maak een nieuwe aan.​
  2. Deel de link met je cliënt en start de sessie in je browser.​
  3. Pas gedurende de beeldbelsessie waar nodig de instellingen aan en zie achteraf de voortgang van je cliënt in het Psylaris portaal.​

Wegens de coronacrisis is EMDR-remote op dit moment gratis voor iedere therapeut.

Als je cliënt een hogere belasting nodig heeft dan onze applicatie kan bieden, dan kun je vanzelfsprekend andere stimuli toevoegen. Nu EMDR-remote 2.0 uit is zal dit echter niet meer nodig zijn, hier zitten namelijk meer dan voldoende afleidende taken in!

Een speciaal ontworpen buzzer die de aandacht van de cliënt weer op de visuele taak vestigt. Inzetbaar wanneer de aandacht van de cliënt wegvalt.

EMDR-remote werkt op alle apparaten, met uitzondering van:

-iPad

-iPhone

-Internet Explorer

Voor het beste effect raden wij een laptop of desktop aan.

Ja! Je kan via een bestaand beeldbelprogramma de URL delen met je cliënt. Deze plakt de URL vervolgens in zijn of haar browser en de sessie kan starten.
Wij raden hiervoor een beveiligd beeldbelprogramma aan zoals Beeldoverleg.nl, Therapieland, Karify of een andere aanbieder.

Onze beeldbeloplossing is AVG proof en ISO 27001 gecertificeerd. Op navraag kunnen deze documenten worden aangeleverd.

Uitproberen kost 1 minuut

Scroll

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.