fbpx

850+

Organisaties maken gebruik van Psylaris

5500+

Therapeuten maken gebruik van onze software wereldwijd

75.000+

Sessies doorlopen met onze toepassingen

Psylaris Care Module

Data dashboard

Client gegevens en voortgang voor onze GGZ toepassingen.

Het data dashboard geeft je inzicht in de belangrijkste data van jouw cliënt. Deze gegevens zijn ten alle tijden voor jou beschikbaar, vormgegeven in heldere grafieken. Zo kun je snel en overzichtelijk zien wat de status is van je cliënten die gebruik maken van de verschillende Psylaris oplossingen.

Desk

Psylaris wordt ingezet door o.a.

Wat is het Data dashboard?

Als we over het dashboard praten, hebben we het over de omgeving waar jij als therapeut op inlogt. Dit dashboard zorgt ervoor dat je makkelijk nieuwe sessies kunt starten met cliënten, en laat belangrijke sessie data zien. Bekijk onderstaande video voor een overzicht.

De voordelen van ons Data Dashboard

Als therapeut wil je de voortgang van je cliënt zo goed mogelijk monitoren. Ons dashboard is dan ook zo opgezet dat je op individueel niveau kan zien wat het effect van een Psylaris behandeling geweest is. Ook als je een grotere organisatie hebt met meerdere therapeuten, kan de gehele organisatie overzichtelijk gebruik maken van het data dashboard en zo de effectiviteit van de behandeling monitoren. Zo zie je ten alle tijden welke cliënt waar staat in zijn/haar process, en wat het behaalde effect tot nu toe is geweest.

De toepassingen

Binnen het dashboard start je eenvoudig nieuwe sessies op, en ontvang je sessie data vanuit de VR-bril. Hier bij kun je denken aan SUD scores, VoC scores, gebruiksfrequentie en gebruiksduur. Daarnaast is het mogelijk om je eigen notities bij te houden.

Hoe zet je ons data dashboard in

Het data dashboard gebruik je als centraal startpunt, en punt van analyse over de voortgang zodat je geïnformeerd kunt redigeren. Binnen het dashboard bewaren we geen persoonsgegevens. Jij als therapeut maakt namelijk een cliënt aan onder zijn dossiernummer dat alleen binnen jouw organisatie bekend is. Op deze manier is het niet mogelijk voor ons om te herleiden wie de cliënt is.

De Data dashboard module is onderdeel van Psylaris Care en EMDR-Remote

Wij geloven erin dat we in combinatie met slimme software en vaardige therapeuten een systeem kunnen ontwikkelen waarin iedereen altijd en overal direct toegang heeft tot efficiënte en betaalbare geestelijke gezondheidszorg.

Psylaris Care VR therapie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.