fbpx

850+

Organisaties maken gebruik van Psylaris

5500+

Therapeuten maken gebruik van onze software wereldwijd

75.000+

Sessies doorlopen met onze toepassingen

Psylaris Care Module

Exposure (VRET)

Angsten overwinnen middels Virtual Reality Exposure Therapie.

Virtual Reality Exposure Therapie is gebaseerd op evidence-based technieken en ontwikkeld in samenwerking met erkende psychologen en GGZ organisaties, en welke grondig zijn getest met eindgebruikers.

Psylaris Exposure VRET

Psylaris wordt ingezet door o.a.

Wat is VRET ofwel Virtual Reality Exposure Therapie?

Virtual Reality zorgt voor een nieuwe dimensie waarin mensen met een fobie dichter bij hun angst kunnen komen in een veilige omgeving. Dingen voelen echter dan ooit zodat de cliënt zelfvertrouwen op kan bouwen voordat ze hun angsten onder ogen zien in de echte wereld.

De voordelen van VRET

Voordat Virtual Reality op de markt was, waren de enige manieren om mensen met een angst van therapie te voorzien ofwel 2D afbeeldingen, ofwel 2D videos. Daar is nu verandering in gekomen! Middels onze VRET module breng je mensen dichter bij de echte ervaring dan ooit. Door VR is er letterlijk een brug ontstaan die er voorheen niet was. 

De toepassingen

Ons videoteam staat voor je klaar! Geef ons een seintje, en wij zorgen binnen een maand voor nieuwe video’s om jouw behandeling te ondersteunen. In de bibliotheek van Exposure hebben we momenteel VRET video’s voor de volgende angsten:

 
Iedere maand komen hier additionele modules bij die wij samen met onze klanten ontwikkelen.

Hoe zet je exposure therapie in

Nog altijd stapje voor stapje. Echter hebben we er nu een stapje tussen gezet zodat jouw cliënten geen laatste duik hoeven te nemen. Onze VRET module zet je gemakkelijk in door te navigeren naar de specifieke angst binnen onze bibliotheek van angsten. Dit kan de cliënt zelf middels de gebruiksvriendelijke interface van Psylaris Care.

De VRET module is onderdeel van Psylaris Care

Wij geloven erin dat we in combinatie met slimme software en vaardige therapeuten een systeem kunnen ontwikkelen waarin iedereen altijd en overal direct toegang heeft tot efficiënte en betaalbare geestelijke gezondheidszorg.

Psylaris Care VR therapie

Ontvang het volledige 360° video overzicht via e-mail!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.