fbpx

850+

Organisaties maken gebruik van Psylaris

5500+

Therapeuten maken gebruik van onze software wereldwijd

75.000+

Sessies doorlopen met onze toepassingen

Research

Wetenschappelijk onderzoek

Toonaangevende onderzoeken in de GGZ als basis voor onze oplossingen

Iedere oplossing is gebaseerd op evidence-based technieken en ontwikkeld in samenwerking met erkende psychologen en GGZ organisaties, en welke grondig zijn getest met eindgebruikers.

company glasses

Psylaris wordt ingezet door o.a.

VR toepassingen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor kunnen wij garanderen dat we altijd gebruik maken van de nieuwste inzichten in behandelmethodes, gecombineerd met de innovatiemogelijkheden van virtual reality.

Onderzoeksartikel
Eye Movement Desensitization and Reprocessing: An Overview

EMDR is een internationaal aanbevolen interventie voor posttraumatische stressstoornis en heeft herhaaldelijk grote behandelingssuccessen laten zien.
Het volgende artikel gaat in op de oorsprong van de therapie, de inhoud ervan en de veronderstelde werkingsmechanismen. Verder zullen niet-traditionele toepassingen met betrekking tot pathologische doelen, wijze van toediening en cultuur worden besproken. Tenslotte zullen vergelijkingen met andere behandelingsmethoden worden gemaakt.

Onderzoeksproject IT4Anxiety

IT4Anxiety is een Europees project dat de implementatie ondersteunt van innovatieve oplossingen met als doel de angst te verminderen van cliënten en gezondheidsprofessionals die lijden aan psychische stoornissen. Psylaris is een van de bedrijven die is geselecteerd om innovatie te leiden langs Europese ziekenhuizen, universiteiten, onderzoekscentra, instellingen voor hoger onderwijs en overheidsinstanties. Het is een uitgesproken kans en een grote erkenning van de relevantie van haar technologie op Europese schaal.
Link naar programmapagina

Design Thinking Clinical Testing Framework Systems Thinking

Lopende onderzoeken

Tilburg University - Follow the dot
Voortgang 42%
Thomas More - Immersive Care onderzoek
Voortgang 100%

Op weg naar een betere GGZ

Onze oplossingen zijn samen met therapeuten en GGZ instellingen ontwikkeld. Om deze te blijven verbeteren zijn wij voortdurend bezig met onderzoek hierheen in samenwerking met nationale en internationale partners. Wil je meer informatie over onze lopende onderzoeken of samen met ons een nieuw onderzoek starten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Start zelf een onderzoek met Psylaris Care en ervaar de toekomst van therapie.

Psylaris Care VR therapie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.