fbpx

850+

Organisaties maken gebruik van Psylaris

5500+

Therapeuten maken gebruik van onze software wereldwijd

75.000+

Sessies doorlopen met onze toepassingen

Samenwerking SyncVR en Psylaris

Psylaris en SyncVR Medical gaan intensieve samenwerking aan. 

De Nederlandse bedrijven Psylaris en SyncVR Medical gaan vanaf 1 juli een intensieve samenwerking aan. SyncVR Medical, een toonaangevend bedrijf dat een platform met Virtual Reality (VR) toepassingen aanbiedt voor ziekenhuizen, zal zich inspannen om de veelbelovende toepassingen van Psylaris naar deze markt te brengen.

Psylaris is een ontwikkelaar van ‘blended care oplossingen’ voor de GGZ markt. Haar eerste product, EMDR-VR wordt bij traumabehandelingen door meer dan 20 instellingen in Nederland met succes gebruikt. Met EMDR-VR kunnen therapeuten zonder additionele uren hieraan te spenderen een intensiever behandeltraject voor cliënten realiseren. Zo boeken instellingen sneller resultaat en verminderen wachttijden voor de patiënt.

SyncVR ziet de mogelijkheden van de oplossing binnen de ziekenhuisbranche en zal haar expertise gebruiken om de voordelen die nu bij GGZ instellingen behaald worden ook in de ziekenhuissetting beschikbaar te maken.

Mike Verhiel, CEO Psylaris: “Wij zien in SyncVR Medical een betrouwbare partner, die de zorg zo veel als mogelijk wil verbeteren met behulp van innovatieve oplossingen. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen dat de samenwerking in de gekozen branche tot grootse positieve impact leidt.”

Floris van der Breggen, CEO SyncVR Medical: “Er wordt nog veel te weinig samengewerkt tussen aanbieders van e-health. Deze vorm van samenwerking is een uniek voorbeeld van hoe twee veelbelovende partijen elkaar kunnen versterken. Uiteindelijk profiteert de patiënt daarvan.”

In de komende maanden gaan beide partijen pilot-tests starten in de medische sector. Hiervoor hebben de eerste geïnteresseerde ziekenhuizen zich al aangemeld. Voor deelname aan de pilot, kunnen zorgaanbieders zich aanmelden op https://syncvr.tech/.

Wil je eens verder praten over Samenwerking SyncVR en Psylaris of andere mogelijkheden binnen de GGZ?

Deel dit artikel

Verder lezen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.